toimistokuva.jpg

Mentori Ry - auttaa nuoria, joita huolettaa esimerkiksi arjessa pärjääminen, raha-asiat tai koulu- ja työelämään pääsy. Jokainen Mentoreihin yhteyttä ottava ohjataan oikealle ammattilaiselle, jolla on aikaa tutustua ja vastata hänen tarpeisiinsa. Tukea saa niin arkeen kuin tulevaisuuden suunnitteluun. Askel kerrallaan etsitään nuorelle yhdessä polku kouluun tai töihin.

 

Mentori palvelut

Jokainen Mentoreihin yhteyttä ottava ohjataan oikealle ammattilaiselle, jolla on aikaa tutustua ja vastata hänen tarpeisiinsa. Näin jokainen saa apua oman alansa ammattilaiselta.

Lue lisää —>

Tapahtumat

Mentori Ry järjestää vuosittain monia koulutustapahtumia itse, sekä toimii sponsorina monissa muissa tapahtumissa, jotka edistävät Mentori Ry:n ajamaa asiaa.

Katso tapahtumakalenteri —>

Talous- ja työ-oppaat

Yritämme edesauttaa nuorten pärjäämistä arjessa mm. meidän omalla Työ- ja talous-oppaalla. Oppaassa on ohjeita nuorille, mitkä auttavat saamaan oman talouden hallintaan.

Tilaa Opas —>

 
 
oma_talous.png

Mentorit

Jokainen nuori ohjataan halutessaan oman alansa Mentoriin, jonka ykköstehtävänä on nuoren auttaminen

 
 
 

Askel kerrallaan kohti tasapainoista elämää!

— Mentorit Ry

 
 
 
jalkkis.jpg

Lahjoitustoiminta

Onko urheiluseurallanne, luokkaretkirahastollanne tai oppilasyhdistyksellänne rahantarvetta? Mentori Ry edesauttaa nuorten aktivoitumista. Hae linkin kautta lahjoitusta.